Optiek Bogaert
Optiek Bogaert
Vrijheidstraat 13, 9300 Aalst
ma 13u30-18u00
di-za 9u00–12u30 & 13u30–18u00

Zondag en maandagvoormiddag gesloten
+32 (0)53 78 93 77
Bel ons

Zonnebrillen

Couturemerken

Bij Optiek Bogaert vind je zonnebrillen van bekende couturemerken zoals Dior, Céline, Fendi, … waarvan we voor de regio van Aalst het enige verkooppunt zijn. Deze merken bieden een goede kwaliteit gecombineerd met hun specifieke design.

Wilt u uw ogen extra rust gunnen? Dan is een gepolariseerde zonnebril aan te raden. Met gepolariseerde zonneglazen zal je minder last hebben van vervelende schitteringen en reflecties op glanzende oppervlakken zoals water of sneeuw. Ook zullen kleuren beter waarneembaar zijn bij fel zonlicht.

Moet u voor het werk vaak de baan op? Dan is een gepolariseerde zonnebril geen overbodige luxe!

Bekijk onze collectie
Couturemerken
Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm

Naast de grote merken, verdelen we ook zonnebrillen van fabrikanten waarbij de glazen extra opties hebben. Zo zijn we ook verdeler van het zonnebrillen-merk Serengeti.
De Serengeti zonnebrillen garanderen een perfect zicht in alle weersomstandigheden. De glazen van deze zonnebrillen hebben een ingebouwde contrastverhogende ‘Spectral Control Filter’, zijn photochromatisch en gepolariseerd. Ze verdonkeren dus nog extra bij erg hoge lichtsterkte en zorgen ervoor dat hinderlijke weerkaatsingen verdwijnen.

Om de juiste zonnebril te kiezen ben je bij Optiek Bogaert aan het juiste adres. We luisteren naar uw noden en kiezen desgewenst samen met jou de perfecte zonnebril.

Follow us on Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

bogaertoptiek