Optiek Bogaert
Optiek Bogaert
Vrijheidstraat 13, 9300 Aalst
ma 13u30-18u00
di-za 9u00–12u30 & 13u30–18u00

Zondag en maandagvoormiddag gesloten
+32 (0)53 78 93 77
Bel ons

Lenzen

Ben je je bril even beu of sport je graag zonder bril? Vind je het soms vervelend om naar een feestje te gaan met een bril op je neus? Dan zijn contactlenzen misschien wel een perfecte oplossing voor jou!

Vandaag de dag kan iedereen contactlenzen dragen. De materialen zijn de laatste jaren zodanig geëvolueerd dat er voor ieder oog wel een contactlens bestaat. Er bestaan daglenzen, die je dagelijks vervangt. Er bestaan ook 2-weken-lenzen en maandlenzen welke je na respectievelijk 2 weken of 1 maand moet vervangen.

Wij bekijken samen met jou, afhankelijk van je behoeften, welke lens voor jou het meest geschikt is.

Bogaert Optiek is reeds sinds 2010 partner van LensOnline, de grootste contactlenzensite van België.

Kinderen leiden een actief, druk leven. Maar of ze nu doen alsof, fietsen met hun vrienden of nieuwe dingen leren op school, myopie (bijziendheid) kan het voor hen moeilijker maken om deel te nemen aan de activiteiten waar ze van houden. En naarmate ze groeien, kan hun voorschrift ook sterker worden.

Lees hier meer over onze Myopie-controle

Voordelen van contactlenzen

Discreet en onzichtbaar

Heb je schrik dat je niet staat met een bril of zou je veel te snel van stijl willen veranderen? Misschien zijn lenzen dan een goede optie voor jou. Lenzen zijn onzichtbaar en hebben op je gelaat geen invloed.

Perfect voor sporters

Lopen, basketbal of tennis is niet meteen handig met een bril. Wanneer je gaat zweten durft een bril wel eens verschuiven op je neus. Hou er rekening mee dat wanneer je een bal tegen je hoofd krijgt, meestal geen schade zal hebben.

Praktisch

Geen probleem met op en af zetten. Geen last van natte of aangedampte brilglazen.
Ook eenvoudig bij het dragen van een zonnebril.

Follow us on Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

bogaertoptiek